w krajowego produktu i koncentratów witaminowych ciągle mało zagraniczne sporo kosztują a przecież świnki lubią wieźliśmy zaślubiny jak onet radomskiem rolnicy eksperymentują do ułatwić zwierzakom nabieranie u bernarda te legii silnik od frani warczy całą dobę i był tanowo mieszankę białko prosty urządzenie za dwadzieścia parę tysięcy kontroluje temperatur po sąsiedzku u zofii ozimek w wolanowie ta sama technologia zaprawiony drożdż ani żyto starannie podgrzewanej mieszane nie zamienia się w bimber a w wysokobiałkowy koncentrat taki super schabowy dla świń że tylko racice lizać <unk> <unk> <unk> oficjalnych wyników prób jeszcze nie ma ale już wiadomo że na tak sporządzonej paszę świnki rosną szybciej pani surowiej no i nie uciekają tłuszczem na <unk> patronują eksperymentowi inżynierowie krew szuj i kucharski z wojewódzkiego ośrodka postępu rolniczego w jaśliskach my obiecujemy oddać nasze mięsne kartki jeśli ich pomysł trafi pod wszystkie z trzech <unk>