w
krajowego
produktu
i
koncentratów
witaminowych
ciągle
mało
zagraniczne
sporo
kosztują
a
przecież
świnki
lubią
wieźliśmy
zaślubiny
jak
onet
radomskiem
rolnicy
eksperymentują
do
ułatwić
zwierzakom
nabieranie
u
bernarda
te
legii
silnik
od
frani
warczy
całą
dobę
i
był
tanowo
mieszankę
białko
prosty
urządzenie
za
dwadzieścia
parę
tysięcy
kontroluje
temperatur
po
sąsiedzku
u
zofii
ozimek
w
wolanowie
ta
sama
technologia
zaprawiony
drożdż
ani
żyto
starannie
podgrzewanej
mieszane
nie
zamienia
się
w
bimber
a
w
wysokobiałkowy
koncentrat
taki
super
schabowy
dla
świń
że
tylko
racice
lizać
<unk>
<unk>
<unk>
oficjalnych
wyników
prób
jeszcze
nie
ma
ale
już
wiadomo
że
na
tak
sporządzonej
paszę
świnki
rosną
szybciej
pani
surowiej
no
i
nie
uciekają
tłuszczem
na
<unk>
patronują
eksperymentowi
inżynierowie
krew
szuj
i
kucharski
z
wojewódzkiego
ośrodka
postępu
rolniczego
w
jaśliskach
my
obiecujemy
oddać
nasze
mięsne
kartki
jeśli
ich
pomysł
trafi
pod
wszystkie
z
trzech
<unk>