całonocna pełnych obrotach pracuje w Kazimierzu Nad Wisłą piekarnia rodziny starzyńskich już od trzech pokoleń zajmujący to całą nocna w kazimierz z zaś zajmujące zajmująca się wypiekiem znanego nie tylko w okolicy wypieki dla innych i to dobrze i kilka Izrael i cebularze Węgierki przybytków PIS znakomitych chrupiące były trzy zajada się nimi goście przyjeżdżający tu nawet z odległych o sto km miejscowości na to by technologia produkcja także receptury oparte są na cenach sprzed kilkudziesięciu lat tak powstają rogaliki węgierki kilometrów by pikiem pieczy na i nie pięć to do nie inny był pięć tych do tych on tych był lub to był do nie tym już szwedki kaj kraj kaliscy rynki cebula żywej je nie mnie ryki przy keep dzienników chrupiąca i to do z odległy choć wtedy i byli tak że scenach salach scenę rogali rogalik z i Adam słynne koguty oczywiście modelowany ręcznie nie o to by im pomógł to krokodyl jak prawdziwy pas tego będzie mało a korą byłem tak więc niewinny lub u mienie o tym że nowym u tego który z nie z chcemy by jednak kogut i leńcze nie i bo no nie nie nie nie mam małym u dało krok od i i prawi prawie prawić dziś ~g pasy o kawy kar karę to colą na nową mu do de rene w na teraz na nie tu nie i nie nie tym tym to nie pięć nie niewinnym bo im mógł to imieniem mao mało mam to po to nie i dno im to gdy czy tychy zgrzyt gdy nad ranem póki już pełne i nie trzeba długo czekać na klientów kolejka rośnie jak lepiej na drożdżach pięć 1Z dolną przy piekarni ~d i led nad brąz da dla lub że tych gry i i i je i trzy powstał naturalny przystanek produktu w stanie zatrzymać skosztować smakołyków braci Krzysztofa i Cezarego na do dobę do bo radom go bok tuż któż ścianie zajmie za zatrzyma trzema vis wiz pis bis kosztować a swoją drogą bylibyśmy radzi gdyby rodzina sarzyńskich powiększyła się powiedzmy od dziesięciu czy starzyńskich trzy Barański tys. takich mistrzów piekarskiego fachu pięć rund i którzy tysięcy pańskie ich to to i im lim i jest różą wróżą że