w krajowego produktu i koncentratów witaminowych ciągle mało zagraniczne sporo kosztują a przecież świnki lubią wieźliśmy zaślubiny jak onet radomskiem rolnicy eksperymentują do ułatwić zwierzakom nabieranie u bernarda te legii silnik od frani warczy całą dobę i był tanowo mieszankę białko prosty urządzenie za dwadzieścia parę tysięcy kontroluje temperatur po sąsiedzku u zofii ozimek w wolanowie ta sama technologia zaprawiony drożdż ani żyto starannie podgrzewanej mieszane nie zamienia się w bimber a w wysokobiałkowy koncentrat taki super schabowy dla świń że tylko racice lizać oficjalnych wyników prób jeszcze nie ma ale już wiadomo że na tak sporządzonej paszę świnki rosną szybciej pani surowiej no i nie uciekają tłuszczem na patronują eksperymentowi inżynierowie krew szuj i kucharski z wojewódzkiego ośrodka postępu rolniczego w jaśliskach my obiecujemy oddać nasze mięsne kartki jeśli ich pomysł trafi pod wszystkie z trzech