całonocna
pełnych
obrotach
pracuje
w Kazimierzu
Nad Wisłą
piekarnia
rodziny
starzyńskich
już
od
trzech
pokoleń
zajmujący
to
całą
nocna
w
kazimierz
z
zaś
zajmujące
zajmująca
się
wypiekiem
znanego
nie tylko
w okolicy
wypieki
dla
innych
i
to
dobrze
i
kilka
Izrael
i
cebularze
Węgierki
przybytków
PIS
znakomitych
chrupiące
były
trzy
zajada
się
nimi
goście
przyjeżdżający
tu
nawet
z odległych
o
sto
km
miejscowości
na
to
by
technologia
produkcja
także
receptury
oparte
są na
cenach
sprzed
kilkudziesięciu
lat
tak
powstają
rogaliki
węgierki
kilometrów
by
pikiem
pieczy
na
i
nie
pięć
to
do
nie
inny
był
pięć
tych
do
tych
on
tych
był
lub
to
był
do
nie
tym
już
szwedki
kaj
kraj
kaliscy
rynki
cebula
żywej
je
nie
mnie
ryki
przy
keep
dzienników
chrupiąca
i
to
do
z
odległy
choć
wtedy
i
byli
tak
że
scenach
salach
scenę
rogali
rogalik
z
i
Adam
słynne
koguty
oczywiście
modelowany
ręcznie
nie
o
to
by
im
pomógł
to
krokodyl
jak
prawdziwy
pas
tego
będzie
mało
a
korą
byłem
tak
więc
niewinny
lub
u
mienie
o
tym
że
nowym
u
tego
który
z
nie
z
chcemy
by
jednak
kogut
i
leńcze
nie
i
bo
no
nie
nie
nie
nie
mam
małym
u
dało
krok
od
i
i
prawi
prawie
prawić
dziś
~g
pasy
o
kawy
kar
karę
to
colą
na
nową
mu
do
de
rene
w
na
teraz
na
nie
tu
nie
i
nie
nie
tym
tym
to
nie
pięć
nie
niewinnym
bo
im
mógł
to
imieniem
mao
mało
mam
to
po
to
nie
i
dno
im
to
gdy
czy
tychy
zgrzyt
gdy
nad
ranem
póki
już
są
pełne
i
nie
trzeba
długo
czekać
na
klientów
kolejka
rośnie
jak
lepiej
na
drożdżach
pięć
1Z
dolną
przy
piekarni
~d
i
led
nad
brąz
aż
da
dla
lub
że
tych
gry
i
i
i
je
i
trzy
powstał
naturalny
przystanek
produktu
w stanie
zatrzymać
skosztować
smakołyków
braci
Krzysztofa
i
Cezarego
na
do
dobę
do
bo
radom
go
bok
tuż
któż
ścianie
zajmie
za
zatrzyma
trzema
vis
wiz
pis
bis
kosztować
a
swoją
drogą
bylibyśmy
radzi
gdyby
rodzina
sarzyńskich
powiększyła
się
powiedzmy
od
dziesięciu
czy
starzyńskich
trzy
Barański
tys.
takich
mistrzów
piekarskiego
fachu
pięć
rund
i
którzy
tysięcy
pańskie
ich
to
to
i
im
lim
i
jest
różą
wróżą
że