26 lines
1.9 KiB
Plaintext
26 lines
1.9 KiB
Plaintext
|
user Witam system
|
||
|
system Czesc, jestem agentem dialogowym przyjmujacym zamowienia w restauracji. Moge doradzic ci w wyborze odpowiedniej pozycji z menu. W czym moge ci pomoc?
|
||
|
user Jaką kuchnie oferujecie?
|
||
|
system Oferujemy kuchnie polska
|
||
|
user czy macie może w ofercie zrazy wołowe?
|
||
|
system Niestety, w naszej ofercie nie ma zrazów wołowych, mamy jednak w ofercie "Stek z polędwicy wołowej".
|
||
|
user cena jest per 100g? czy jest to danie o określonej gramaturze, jeżeli tak to jakiej?
|
||
|
system Danie ma określoną porcję - 250 gramów.
|
||
|
user Jaką macie kartę napojów?
|
||
|
system Mamy do wyboru soki owocowe, wodę i colę.
|
||
|
user Jakie aperitify są u was dostępne?
|
||
|
system Nasze menu to: "przystawki": "Tatar wołowy", "Carpaccio z buraka", "Sałatka caprese", "zupy": "Krem z dyni", "Rosół z makaronem", "Zupa grzybowa", "dania_glowne": "Stek z polędwicy wołowej", "Pieczona kaczka z jabłkami", "Lasagne, "Ryba z grilla, "Risotto z kurczakiem i grzybami", "Pierogi ruskie", "Placki ziemniaczane", "desery": "Tiramisu", "Szarlotka, "Lody waniliowe"
|
||
|
user Czy oferujecie dowóz?
|
||
|
system Tak oferujemy dowóz.
|
||
|
user Czy dowóz dojeżdża na Naramowice w Poznaniu? Jeżeli tak to jaki jest koszt dowozu?
|
||
|
system Tak, dowóz na Naramowice w Poznaniu będzie kosztował około 10zł w zależności od dokładnego adresu.
|
||
|
user Jaki jest koszt steka z polędwicy wołowej, caprese i wody gazowanej?
|
||
|
system "Stek z polędwicy wołowej" kosztuje 49zł, "Sałatka caprese" 19zł a woda gazowana 5zł.
|
||
|
user Podsumuj to
|
||
|
system Twoje zamówienie to "Stek z polędwicy wołowej", "Sałatka caprese" i "Woda gazowana".
|
||
|
Łączna cena to 63zł.
|
||
|
user Poproszę o dostawę na adres Rubież 12J na godzinę 16
|
||
|
system Twoje zamówienie kosztuje łacznie z dostawą 70zł, potwierdzasz?
|
||
|
user Potwierdzam
|
||
|
system Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług. Przewidywany czas oczekiwania na zamówienie to 45minut.
|